Dak coaten Rotterdam

Zelfs de beste dakpannen zullen na verloop van tijd hun glans verliezen. Door weer en wind wordt de bovenlaag geërodeerd, wat uiteindelijk tot lekkages kan leiden. Met een dakcoating kun je de dakpannen opnieuw een beschermlaag bieden, waardoor ze er weer als nieuw uitzien. In Rotterdam helpt Best Totaalonderhoud BV u graag met het coaten van uw dak. Weet u niet zeker of uw dak toe is aan onderhoud? Onze dakdekkers kunnen voor u een dakinspectie uitvoeren om de staat van uw dak te bepalen.

Dak coaten Rotterdam voordelen

Het voornaamste voordeel van dak coaten is dat het je dak een extra beschermingslaag geeft. Mosgroei en vocht- en schimmelschade wordt zo tot een minimum beperkt. De dak coating trekt in de dakpannen waardoor kleine ruimtes in de dakpan gevuld worden. Hierdoor kan bijvoorbeeld mos zich veel moeilijker hechten aan de dakpannen. Ook ziet het dak er weer prachtig uit. Je kunt er zelfs voor kiezen de kleur van je dakpannen compleet te veranderen. Dak coaten heeft dus niet alleen praktische maar ook esthetische voordelen.

Je moet er rekening mee houden dat het schoonmaken van dakpannen en het verwijderen mos, schimmel en vocht de dakpannen ook kan beschadigen. Je schuurt er immers steeds weer een beetje vanaf. Een coating kan zulke ontwikkelingen tegengaan. Uw dakdekker kan u verder adviseren over de soorten coating en de tarieven en kleuren. In Rotterdam hebben wij ruime ervaring met het behandelen van daken en wij geven u graag vrijblijvend advies. Ook voor praktische toepassingen staan wij altijd voor u klaar. Benieuwd? Neem nu contact met ons op. Bel ons nu op 078 - 204 40 01 of vul ons contactformulier in.