Daklekkage Rotterdam

Heeft u een daklekkage en woont u in de omgeving van Rotterdam? Heftige stortbuien of aanhoudende regen kunnen een dak soms te veel worden. Er ontstaat dan daklekkage of bestaande zwakke punten begeven het. U wilt het probleem in zo’n geval zo snel mogelijk oplossen. Best Totaalonderhoud BV kan uw lekkage opsporen en een dakreparatie uitvoeren. Onze dakdekkers hebben ruimschoots ervaring met allerlei typen daken en dakbedekking. U kunt er dus op rekenen dat het lek vakkundig wordt verholpen. Een noodreparatie maken wij tot permanente reparatie. Eventuele vervangende materialen kunnen wij op korte termijn plaatsen of leveren.

Daklekkage Rotterdam schade

Het is onverstandig om lang te wachten met het inschakelen van een dakdekker, zelfs bij de allerkleinste lekkage. Bij bijna alle lekkages is de volledige omvang niet zichtbaar. Het probleem is dus vaak groter dan u met het ook kunt zien. Door het binnendringende water raken materialen aangetast. Zo kan de constructie van het dak zonder dat u het doorheeft gaan verrotten en inzakken maar kan ook de dakisolatie nat raken waardoor het zijn isolatiewaarde kwijt is en vervangen moet worden. Best Totaalonderhoud BV helpt u met allerlei soorten daklekkage, denk aan:

Daklekkage Rotterdam snel verholpen

Daklekkage moet vanzelfsprekend zo snel mogelijk opgelost worden. Regenwater dringt uw huis binnen en kan voor honderden euro’s schade aanrichten. Voorkom daarom waterschade en schakel direct de dakdekker in Rotterdam in. Best Totaalonderhoud BV biedt speciaal voor dergelijke noodgevallen betrouwbare spoedservice aan. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week inschakelen om uw lekkende dak direct te repareren.

Acute lekkage op uw dak? Bel ons op 010 - 600 11 16 om meteen een afspraak te maken.  Geen spoed maar wel graag contact? Vul dan even ons contactformulier in.