Daklekkage in Rotterdam

Niets is vervelender dan schade aan uw woning. Vooral een daklekkage Rotterdam kan veel vervolgschade met zich meebrengen en moet zo snel mogelijk verholpen worden. Een dakdekker van Best Totaalonderhoud BV plant direct een afspraak met u in om de dak lekkage te bekijken. Voor meer informatie over daklekkages kunt u hieronder verder lezen. Direct hulp nodig? Neem contact met ons op via 078 - 204 40 01.

Daklekkage Rotterdam: wat te doen?

Ga snel op zoek naar de oorzaak van de lekkage. Hoe sneller u deze vindt, hoe minder vervolgschade u heeft aan uw woning. Zet emmers neer om het water op te vangen en bescherm uw spullen. Denk ook alvast na over een eventuele vergoeding door uw verzekering. Heeft u geen ervaring met daken beklimmen? Ga dan ook niet zelf uw dak op om de oorzaak van de lekkage te achterhalen. Dit is erg gevaarlijk.

Onze werkwijze bij daklekkage in Rotterdam

Onze heldere werkwijze bij daklekkage Rotterdam zorgt ervoor dat wij blijvend kwaliteit leveren. Aan de telefoon wordt het probleem met uw dak al snel duidelijk. Wij stellen u daarna een aantal vragen, zodat wij een goed beeld krijgen van wat er bij uw dak speelt. Vervolgens gaan wij met u in overleg over wat de volgende stap is. Om een definitief beeld te krijgen van uw dakprobleem willen wij uw dak eerst ook nog even bekijken.

Tijdens onze dakinspectie bekijken wij de dakbedekking als geheel, alle naden, zoals bij de ramen, de schoorsteen en dakgoten. We scannen uw hele dakl, zodat we niets over het hoofd zien. De dakinspectie zal uitwijzen wat er precies nodig is om uw dak in goede staat te herstellen. Wij geven u gedetaileerde informatie en een inschatting van de kosten. Na overleg met u over de precieze werkzaamheden plannen we direct een afspraak met u in. Uw daklekkage repareren kan vaak op korte termijn of zelf direct na de dakinspectie.

Oorzaken lekkage dak

Heeft u de oorzaak van de daklekkage nog niet gevonden? Onze dakdekker kan op basis van uw verhaal vaak al conclusies trekken. Vaak is er sprake van schade aan uw dak. Temperatuurs- en luchtvochtigheidswisselingen, plantengroei en dieren laten hun sporen achter. Een daklekkage Rotterdam kan niet altijd voorkomen worden, maar u kunt er wel voor zorgen dat u de kans verkleind. Dit doet u door dakonderhoud of door eens in de zoveel tijd een dakinspectie te doen.

Lekkage plat dak

Vaak zorgt een slechte afvoer van water of een kapotte dakbedekking voor een lekkage plat dak. Een plat dak kan niet zonder een goed functionerende waterafvoer. Dit moet snel gerepareerd worden. Hetzelfde geldt voor een kapotte dakbedekking. Een plat dak repareren vereist enige behendigheid. Schakel onze dakdekker in Rotterdam in. Wij zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Bel direct op 078 - 204 40 01.

Lekkage schuin dak

De oorzaak van een lekkage schuin dak moet gezocht worden bij kapotte of loszittende dakpannen. Ook schade aan de schoorsteen of dakgoten kunnen lekkages veroorzaken. Is de schade beperkt, dan kunnen wij vaak direct uw dak repareren. Wij verhelpen een daklekkage door een losse dakpan direct voor u, maar plannen even een nieuwe afspraak met u in indien het om een groter probleem gaat.

Bel gerust bij daklekkage in Rotterdam

Het liefst ziet u uw daklekkage vandaag nog opgelost natuurlijk. Met de hulp van de dakdekker van Best Totaalonderhoud BV gaat dat lukken. Laat uw daklekkage in Rotterdam aan ons over. Voordat wij de lekkage repareren maken wij heldere afspraken met u. Neem gerust contact met ons op voor advies of het inplannen van een afspraak. Dit kan via 078 - 204 40 01 en het contactformulier. Wij staan u graag te woord.