Dakisolatie in Rotterdam

Dakisolatie heeft vele voordelen. Lees hieronder over de voordelen van dakisolatie, over de kosten voor dakisolatie en over verschillende soorten dakisolatie. U kunt ook eerst even contact opnemen met onze dakdekker in Rotterdam, zodat u meer informatie krijgt over dakisolatie in Rotterdam. Hij beantwoordt al uw vragen met betrekking tot de isolatie van uw dak. Niets is te gek. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 078 - 204 40 01.

Dakisolatie: de voordelen

Dakisolatie brengt een enorme kostenbesparing met zich mee Afhankelijk van het type dak en de soort isolatie kunt u tussen de €400 en €800 per jaar besparen op je energierekening. Hierbij wordt uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3 gas. Als u uw huidige gasprijs weet, kunt u zelf de daadwerkelijke besparing bij dakisolatie in Rotterdam nog berekenen. Hieronder nog drie voordelen:

  • Het vergroot het wooncomfort.
  • Omdat er minder CO2 nodig is wordt het klimaat daar ook niet door aangetast. Het is dus goed voor het milieu.
  • Een taxateur zal de waarde van uw woning hoger inschatten.

Dakisolatie: kosten

Kosten voor het laten plaatsen van dakisolatie in Rotterdam kunnen variëren van tussen de €1000 en €4500. Soms zijn er subsidies voor het isoleren van uw woning. Sommige subsidies zijn regionaal en andere nationaal. U kunt dan een deel van de kosten terugkrijgen. Zijn er subsidies voor dak isolatie? Bel rond en laat u goed informeren. Vaak moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Niet alleen dak isolatie buitenzijde, maar ook dak isolatie binnenzijde en zoldervloerisolatie plaatsen wij voor u. Onze werkzaamheden omvatten naast het isoleren van het dak ook nog: dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. Pijlers voor ons als dakdekkersbedrijf zijn veiligheid, kwaliteit en deskundigheid. Voor dakisolatie in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres.

Dakisolatie binnenzijde

Wilt u uw platte dak vernieuwen, dan is dat het goede moment om dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Een mooie manier om uw schuine dak te isoleren is dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Hierdoor ontstaat goede isolatie. Hoeft u uw zolder niet te verwarmen omdat u die nauwelijks gebruikt, dan is zoldervloerisolatie ook een goede optie.

Dakisolatie buitenzijde

Minder effectieve dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. Er wordt dan isolatiemateriaal op het dak geplaatst. Dit is wel een snelle oplossing. Uw schuine dak isoleren? Ga dan voor dakisolatie aan de buitenzijde van uw dak. Dit geeft de beste isolatie. Wilt u een snelle oplossing voor uw schuine dak, dan kunt u termoparels, purschuim of glaswolvlokken overwegen. Dit wordt onder de dakbedekking gespoten ter isolatie.

Dakisolatie Rotterdam door Best Totaalonderhoud BV laten uitvoeren

Onze dakdekkers zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Meer informatie over de mogelijkheden voor uw dak? Schroom niet om ons te bellen op 078 - 204 40 01 of ons te mailen via ons contactformulier.