Dakbedekking plat dak Rotterdam

Veel woningen in Nederland hebben een plat dak. Voor platte daken zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van dakbedekking plaatsen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om bitumen te plaatsen; materiaal dat in de laatste jaren steeds verder gemoderniseerd is als bedekking voor het dak. Bij Best Totaalonderhoud BV zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van een bitumen dakbedekking voor platte daken. Maak kennis met onze veelzijdige mogelijkheden.

Woont u in Rotterdam of omgeving en wilt u uw platte dak laten bekleden? Welke soort dakbedekking voor uw dak geschikt is, hangt af van vele factoren. Onze dakdekker kan u precies vertellen welk type aansluit bij uw woning. Vraag uitgebreid advies aan de specialisten van ons dakdekkersbedrijf. Wij komen desgewenst graag eens bij u langs om uw plannen door te spreken.

Bent u op zoek naar dakbedekking voor een hellend dak? Ook dan helpen we u graag!

Dakbedekking plat dak: bitumen heeft veel voordelen

Bitumen wordt in de praktijk het meest gebruikt voor de bedekking van platte daken. Bitumen is bij uitstek een geschikt materiaal om daken mee te bedekken vanwege specifieke eigenschappen.

De belangrijkste voordelen zijn:

  • Voordelig in de aanschaf
  • Effectief herstel van mankementen mogelijk
  • Dankzij modernisering steeds duurzamer

Eén van de minpunten van bitumen was altijd de kwetsbaarheid voor UV-straling. Daar hoeft u zich tegenwoordig geen zorgen meer over te maken. Bitumen wordt nu gemengd met elastische materialen, waardoor de bitumen deklaag minder snel scheurtjes zal gaan vertonen. Dit komt de levensduur en kwaliteit van het plat dak zeker ten goede.Een ander bijkomend voordeel is dat bitumen eenvoudig te verwerken is en het materiaal gerecycled wordt.

Dakbedekking plat dak kiezen? Neem contact op!

Wilt u uitgebreider worden voorgelicht over de voordelen van bitumen? In de omgeving van Rotterdam staan onze medewerkers voor u klaar! Wij helpen u graag met het bedekken of renoveren van uw dak. Neem daarom direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.