Uw vertrouwde dakdekker in Rotterdam

Van dak tot goot: voor al uw dakwerkzaamheden vertrouwt u op Best Totaalonderhoud BV!

Dakbedekking in Rotterdam

Met meer dan 25 jaar ervaring en garantie op geleverd werk zit u bij Best Totaalonderhoud BV goed!

Wilt u uw dakbedekking laten inspecteren, moet deze gerepareerd worden of wilt u deze laten vervangen? In Rotterdam staan de dakdekkers van Best Totaalonderhoud BV voor u klaar bij iedere dakdekkersklus. Neem contact met ons op via 078 - 204 40 01 of maak gebruik van het offerteformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Dak laten isoleren

De functie van dakbedekking

Dakbedekking of dakbekleding wordt op een dak aangebracht en helpt deze te beschermen tegen water, sneeuw, tocht en zonlicht. Het kan voorkomen dat de dakbedekking op een gegeven moment zwakke plekken begint te vertonen, waardoor u risico loopt op lekkage. Om dit te voorkomen is het belangrijk uw dak regelmatig te laten inspecteren door een professionele dakdekker.


Een beschadiging aan uw dak is niet altijd direct zichtbaar, maar kan op de lange termijn veel schade aanrichten. Het kan bijvoorbeeld leiden tot een verslechterde isolatie, houtrot in de dakconstructie of grijze vochtplekken op de muur. Als u uw dak laat inspecteren en de beschadigingen in kaart laat brengen door Best Totaalonderhoud BV, kunt u de levensduur ervan flink verlengen.

Al uw dakproblemen snel, vakkundig en met garantie opgelost.

Mogelijkheden dakbedekking

Met meer dan 25 jaar ervaring en garantie op geleverd werk zit u bij Best Totaalonderhoud BV goed!

Dakbedekking kan zowel op platte als op hellende daken aangelegd worden. Er kan hierbij ook gevarieerd worden in het materiaal. Materiaal dat vaak gebruikt wordt is bijvoorbeeld bitumen, metaal of kunststof. Dit wordt dan aan de binnenkant of aan de buitenkant van het dak aangebracht. Voor ieder materiaal wordt er ook nog gekeken naar een bijpassende afvoer. Dit zorgt ervoor dat het water zonder lekken kan worden afgevoerd.


Voor platte daken, zoals bij tuinhuisjes of veranda's, is de meest gebruikte oplossing bitumineuze dakbedekking. Dit is niet alleen makkelijk in het gebruik, het is ook relatief goedkoop en het kan goed gecombineerd worden met dakisoaltie. Daarnaast is het vaak recyclebaar, waardoor het een duurzame keuze is. Ook voor hellende daken kan soms bitumen gebruikt worden, Best Totaalonderhoud BV kan hierin adviseren.

Dakonderhoud Rotterdam

Dakbedekking in combinatie met isoleren

Dakbedekking en dakisolatie worden vaak gecombineerd. Warme lucht stijgt op, dus als het dak niet goed geΓ―soleerd is kan er hier veel warmte verloren gaan. Dit ziet u terug op de energierekening. Dus als u eraan denkt om uw dakbedekking te laten vervangen, kunt u ook overwegen om uw dakisolatie aan te pakken.


Elk dak is anders, waardoor het erg belangrijk is om hulp te hebben van een ervaren dakdekker. De dakdekkers van Best Totaalonderhoud BV zijn erg ervaren in de verschillende dakwerkzaamheden. We bieden professioneel advies, betrouwbare service en effectieve reparaties voor alle verschillende daksoorten. Daarbij maken we gebruik van de beste materialen.

Contact met Best Totaalonderhoud BV voor onderhoud of plaatsing dakbdekking in Rotterdam

Het kan ook zijn dat u last heeft van stormschade, of dat u zelf al lekkage opgemerkt heeft. Om ervoor te zorgen dat de schade niet nog groter wordt is het belangrijk zo snel mogelijk een vakman in te schakelen. Vraag Best Totaalonderhoud BV om een vrijblijvend adviesgesprek, of vraag alvast een offerte aan.


Heeft u een deskundige dakdekker nodig omdat uw dakbedekking aan vervanging toe is, of wilt u deze laten inspecteren of repareren? In Rotterdam helpen wij van Best Totaalonderhoud BV u graag bij iedere dakdekkersklus. Wacht niet te lang, bel naar 078 - 204 40 01 of maak gebruik van het offerteformulier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

βœ“ Zeer snelle service

βœ“ Meer dan 25 jaar ervaring

βœ“ Garantie op geleverd werk

βœ“ Onderhoud, reparatie, aanleg

βœ“ Voor elke klus beschikbaar

Lekkage schoorsteen
veilig dakisolatie aanbrengen
Dakbedekking leggen
Dak coaten in Rotterdam
Dakonderhoud Rotterdam

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na ontvangst van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

Best Totaalonderhoud BV

Duizendschoon 91

3344AJ Hendrik-Ido-Ambacht

KvK 58065830

Telefoon: 078 - 204 40 01

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring