Dakbedekking plaatsen in Rotterdam

Naast het plaatsen van dakpannen is Best Totaalonderhoud een specialist in kunststof dakbedekkingen. Als dakdekker in Rotterdam en in de omgeving van Rotterdam gebruiken wij bij het bedekken van een dak vaak EPDM of bitumen. Elk van deze kunststof dakbedekkingen zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld platte daken te voorzien van een ondoordringbare dakbekleding. Toch kenmerken beide soorten zich door bepaalde eigenschappen. Om u in Rotterdam op weg te helpen bij de keuze voor uw dakbedekking, vindt u hieronder meer informatie over beide soorten.

Dakbedekking plaatsen Rotterdam mogelijkheden

Bitumen 
Voor dakbedekking plat dak wordt veel gebruik gemaakt bitumineuze dakbedekking. Deze dakbedekking moet zeer nauwkeurig en zorgvuldig geplaatst worden met behulp van een brander. Wanneer wij in Rotterdam bitumen leggen, heeft het een levensduur van ongeveer 15 jaar. Echter, nadeel van bitumineuze dakbekleding is dat het op lange termijn bij blootstelling aan de zon scheuren en barsten kan vertonen. Daarom is de kwaliteit verbeterd en is er nu ook gemodificeerd bitumen op de markt.

Dakpannen
Voor dakbedekking hellend dak zijn dakpannen nog steeds het meest voorkomend. Hierin zijn steeds meer mogelijkheden. Zo zijn er binnen de fractie dakpannen al diverse duurzame mogelijkheden. Voor een optimale afwerking kiezen we er tevens voor om de dakbedekking te coaten en impregneren. Zo ervaart u het maximale comfort van een pannendak die daarbij veel langer meegaat dan voorheen. Ook herstelwerkzaamheden bij dakpannen zijn natuurlijk mogelijk.

Dakbedekking plaatsen Rotterdam ter vervanging

Wanneer dakreparatie of renovatie geen optie meer is kunnen wij uw complete dakbedekking vervangen. In overleg kiezen we het meest geschikte materiaal voor uw type dak. Best Totaalonderhoud kan op korte termijn bij u in Rotterdam de dakbedekking aanbrengen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 010 - 600 11 16 of vraag online een offerte aan. Wij voorzien u graag van uitgebreide informatie voordat wij uw dak bedekken.