Uw vertrouwde dakdekker in Rotterdam

Van dak tot goot: voor al uw dakwerkzaamheden vertrouwt u op Best Totaalonderhoud BV!

Dakinspectie in Rotterdam

Met meer dan 25 jaar ervaring en garantie op geleverd werk zit u bij Best Totaalonderhoud BV goed!

Niets is zo onvoorspelbaar als het weer. Heeft u uw dak al jaren verwaarloosd? Of twijfelt u aan de huidige staat van uw dakbedekking? Laat dan een grondige dakinspectie in Rotterdam uitvoeren door de experts van Best Totaalonderhoud BV. Zeker na een flinke storm kan het dak in mindere staat zijn. Wij klimmen uw dak op en zorgen voor een nauwkeurig onderzoek van uw complete dak. Er wordt allereerst naar de staat van de dakbedekking gekeken. Veel voorkomende gebreken zijn bijvoorbeeld losse dakpannen of versleten dakbedekking. Ook de fundering en isolatiematerialen worden onderzocht. Na afloop van de dakinspectie weet u precies wat er wel en niet mankeert aan uw dak. Natuurlijk kunnen wij daarna ook een dakreparatie voor u regelen.

Dak laten isoleren

Dakschade voorkomen middels dakinspectie

Periodieke dakinspectie is de perfecte manier van dakonderhoud. Een controle van de vakkundige dakdekker Rotterdam zorgt er namelijk voor dat gebreken vroegtijdig aan het licht komen. Kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden kunnen wij direct voor u uitvoeren. Zo voorkomt u dat er in een later stadium grotere schade of lekkage optreedt. Bovendien bespaart u zichzelf een dure reparatie of renovatie op lange termijn. De schade die bij een een daklekkage optreed heeft vaak verstrekkende gevolgen. In veel gevallen zal ook de dakisolatie, dakbeschot en in sommige gevallen het stucwerk schade oplopen. Deze schade is vaak gedekt door een opstalverzekering. Maar de rompslomp die dat met zich meebrengt kunnen wij niemand aanraden.

Inspectie dak uitvoeren in Rotterdam

Tijdens een inspectie zullen wij uw dak in Rotterdam schoonmaken en het verzamelde vuil afvoeren. Scheurtjes en beschadigingen pakken wij meteen aan. Ook de afvoer via dakgoten en regenpijpen wordt grondig gecontroleerd. Eventuele grotere gebreken kunnen wij ook voor u herstellen. Uiteraard gaat dit eerst in overleg met u. Bel ons dakdekkersbedrijf voor dakinspectie of onderhoud aan uw dak op 078 - 204 40 01 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier. Best Totaalonderhoud BV is uw ervaren dakdekker in Rotterdam.

✓ Zeer snelle service

✓ Meer dan 25 jaar ervaring

✓ Garantie op geleverd werk

✓ Onderhoud, reparatie, aanleg

✓ Voor elke klus beschikbaar

Al uw dakproblemen snel, vakkundig en met garantie opgelost.

Lekkage schoorsteen
veilig dakisolatie aanbrengen
Dakbedekking leggen
Dak coaten in Rotterdam
Dakonderhoud Rotterdam

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na ontvangst van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

Best Totaalonderhoud BV

Duizendschoon 91

3344AJ Hendrik-Ido-Ambacht

KvK 58065830

Telefoon: 078 - 204 40 01

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring