Dakinspectie laten uitvoeren in Rotterdam?

Heeft uw uw dak al jaren verwaarloosd? Of twijfelt u aan de huidige staat van uw dakbedekking? Laat dan een grondige dakinspectie in Rotterdam uitvoeren door de experts van Best Totaalonderhoud. Wij klimmen uw dak op en zorgen voor een nauwkeurig onderzoek van uw complete dak. Er wordt allereerst naar de staat van de dakbedekking gekeken. Veel voorkomende gebreken zijn bijvoorbeeld losse dakpannen of versleten dakbedekking. Ook de fundering en isolatiematerialen worden onderzocht. Na afloop van de dakinspectie weet u precies wat er wel en niet mankeert aan uw dak.

Periodiek dakonderhoud

Periodieke inspectie is een perfecte manier van dakonderhoud. Een controle door een vakkundige dakdekker zorgt er namelijk voor dat gebreken vroegtijdig aan het licht komen. Kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden kunnen dan direct uitgevoerd worden. Zo voorkomt u dat er in een later stadium grotere schade of lekkage optreedt. Bovendien bespaart u zichzelf een dure reparatie of renovatie op lange termijn.

Tijdens een inspectie zullen wij uw dak in Rotterdam schoonmaken en het verzamelde vuil afvoeren. Scheurtjes en beschadigingen pakken wij meteen aan. Ook de afvoer via dakgoten en regenpijpen wordt grondig gecontroleerd.

Bel ons voor dakinspectie of onderhoud aan uw dak op 010 - 798 00 48 of maak online een afspraak.