Uw vertrouwde dakdekker in Rotterdam

Van dak tot goot: voor al uw dakwerkzaamheden vertrouwt u op Best Totaalonderhoud BV!

✓ Zeer snelle service

✓ Meer dan 25 jaar ervaring

✓ Garantie op geleverd werk

✓ Onderhoud, reparatie, aanleg

✓ Voor elke klus beschikbaar

Stormschade in Rotterdam

Met meer dan 25 jaar ervaring en garantie op geleverd werk zit u bij Best Totaalonderhoud BV goed!

In Nederland komt bijna ieder jaar wel storm voor; het is een compleet normaal verschijnsel in ons klimaat. Vanaf windkracht 9 wordt in weerberichten officieel al gesproken van storm. Hoewel er bij harde wind meestal geen menselijke slachtoffers vallen, hebben bomen en woningen het vaak zwaar. Vooral dakbedekking heeft veel te lijden onder zulke zware weersomstandigheden. Best Totaalonderhoud BV helpt u snel van stormschade in Rotterdam af!

Stormschade: losse dakpannen

Heftige windstoten kunnen eenvoudig stormschade aan uw dak veroorzaken. Storm zorgt er bijvoorbeeld voor dat een dakpan los komt te liggen of zelfs van het dak waait. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties en stelt uw dak bloot aan regen, wind en vuil. Wanneer uw dakpannen los zijn komen te liggen wilt u zo snel mogelijk een reparatie uitvoeren. Zorg dat u veilig het dak op gaat met een lagere windsnelheid, of schakel een professionele dakdekker in.

Dak laten isoleren

Schade door storm in Rotterdam? Snelle service!

Bij stormschade in Rotterdam kunt u een beroep doen op de vakkundige dakdekkers van Best Totaalonderhoud BV. De zwaarste stormen komen voor in de herfst of winter, maar ook 's zomers kan het weer omslaan. Wij zijn het hele jaar door beschikbaar voor snelle dakreparatie. Indien nodig kunt u gebruik maken van onze 24-uurs spoedservice. In een enkel geval komt het voor dat er dusdanig veel schade aan het dak is dat er een dakrenovatie nodig is. Dit komt vaak door grote afgebroken boomtakken of zelfs omgewaaide bomen. Het is altijd aan te raden om bij schade door storm contact op te nemen met uw opstalverzekering. Soms zal uw verzekeraar u dorverwijzen naar een bedrijf waar zij mee samenwerken. In andere gevallen bent u vrij om zelf een dakdekkersbedrijf in te schakelen. Verzekeringstechnisch hanteren verzekeringsmaatschappijen een gunstigere norm dan het KNMI. Namelijk dat er al sprake is van storm bij windkracht 7. Volgens het KNMI is er pas sprake van storm vanaf windkracht 9.


Wij herstellen de schade aan uw dak na de storm en zorgen eventueel voor vervangende dakbedekking. Ook timmerwerk en onderhoud aan dakgoten horen bij ons dienstenpakket. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier of bel 078 - 204 40 01.

Al uw dakproblemen snel, vakkundig en met garantie opgelost.

Lekkage schoorsteen
veilig dakisolatie aanbrengen
Dakbedekking leggen
Dak coaten in Rotterdam
Dakonderhoud Rotterdam

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na ontvangst van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

Best Totaalonderhoud BV

Duizendschoon 91

3344AJ Hendrik-Ido-Ambacht

KvK 58065830

Telefoon: 078 - 204 40 01

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring