Stormschade Rotterdam

In Nederland komt bijna ieder jaar wel storm voor; het is een compleet normaal verschijnsel in ons klimaat. Vanaf windkracht 9 wordt in weerberichten officieel al gesproken van storm. Hoewel er bij harde wind meestal geen menselijke slachtoffers vallen, hebben bomen en woningen het vaak zwaar. Vooral dakbedekking heeft veel te lijden onder zulke zware weersomstandigheden. Best Totaalonderhoud BV helpt u snel van stormschade in Rotterdam af!

Stormschade Rotterdam dakpannen los

Heftige windstoten kunnen eenvoudig stormschade aan uw dak veroorzaken. Storm zorgt er bijvoorbeeld voor dat een dakpan los komt te liggen of zelfs van het dak waait. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties en stelt uw dak bloot aan regen, wind en vuil. Wanneer uw dakpannen los zijn komen te liggen wilt u zo snel mogelijk een reparatie uitvoeren. Zorg dat u veilig het dak op gaat met een lagere windsnelheid, of schakel een professionele dakdekker in.

Stormschade Rotterdam snelle service

Bij stormschade in Rotterdam kunt u een beroep doen op de vakkundige dakdekkers van Best Totaalonderhoud BV. De zwaarste stormen komen voor in de herfst of winter, maar ook ‘s zomers kan het weer omslaan. Wij zijn het hele jaar door beschikbaar voor snelle dakreparatie. Indien nodig kunt u gebruik maken van onze 24-uurs spoedservice.

Wij herstellen de schade aan uw dak na de storm en zorgen eventueel voor vervangende dakbedekking. Ook timmerwerk en onderhoud aan dakgoten horen bij ons dienstenpakket. Neem direct contact met ons op of bel 010 - 798 00 48.