Lekkage schoorsteen Rotterdam

Als hoogste punt van het huis staat de schoorsteen continu bloot aan weer en wind. In ernstige gevallen kan hierdoor het metselwerk of de loodslab beschadigd raken, wat lekkages tot gevolg kan hebben. Zulke lekkages moeten niet worden onderschat. Het is belangrijk tijdig een dakreparaties uit te (laten) voeren. Waarom moet u er snel erbij zijn?

Dakreparatie snel uitvoeren

Ten eerste zal de schoorsteen minder goed werken (mogelijk slaat de rook zelfs terug in uw huis). Ten tweede kunnen vocht en schimmel zich door uw huis verspreiden. Het is dan ook zaak om de koe bij de hoorns te vatten. In Rotterdam en omgeving kunt u bij Best Totaalonderhoud BV terecht voor snelle hulp bij onder andere schoorsteen lekkage. Wij hebben veel ervaring met alle vormen van daklekkages dus ook een schoorsteen vormt voor ons geen probleem. Als u wilt kunnen wij meteen een complete dakinspectie uitvoeren. Zo weet u meteen in wat voor staat uw dakbedekking verkeerd.

Lekkage schoorsteen Rotterdam repareren

Het wordt niet aangeraden om zelf een lekkage aan de schoorsteen te repareren. Zonder de juiste apparatuur is dat bijzonder gevaarlijk en u loopt het risico het probleem alleen maar te verergeren. Een dakdekker kan snel inschatten of het metselwerk vervangen moet worden of dat het probleem bij de loodslab ligt. Hij kan het probleem bovendien op een veilige manier repareren, zonder het risico op lichamelijk letsel of andere vervelende neveneffecten. Benieuwd naar de mogelijkheden? In Rotterdam en omgeving staat Best Totaalonderhoud BV voor u klaar. Onze vakmannen staan u graag te woord. Bel ons gerust op 078 - 204 40 01 of vul ons contactformulier in.