Uw vertrouwde dakdekker in Rotterdam

Van dak tot goot: voor al uw dakwerkzaamheden vertrouwt u op Best Totaalonderhoud BV!

✓ Zeer snelle service

✓ Meer dan 25 jaar ervaring

✓ Garantie op geleverd werk

✓ Onderhoud, reparatie, aanleg

✓ Voor elke klus beschikbaar

Dakreparatie in Rotterdam

Met meer dan 25 jaar ervaring en garantie op geleverd werk zit u bij Best Totaalonderhoud BV goed!

Met spoed dakreparatie in Rotterdam nodig? Bij Best Totaalonderhoud BV bent u op de juiste plek. Al uw dakproblemen kunt u aan onze dakdekker in Rotterdam overlaten. Hieronder vindt u alle informatie over dakreparatie in Rotterdam. U kunt ons uiteraard ook bellen op 078 - 204 40 01.

Dakreparatie laten uitvoeren door Best Totaalonderhoud BV

Wij bieden de oplossing voor uw platte of schuine dak. Ook bij problemen met uw schoorsteen, dakkapel en dakgoot zijn wij u van dienst. Prioriteit nummer 1 bij Best Totaalonderhoud BV is het leveren van effectieve dak reparaties en gedegen service. Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige materialen.

Dak laten isoleren

Wat houdt dakschade herstellen in?

Wij voeren eerst een vrijblijvende dakinspectie uit, zodat we uw hele dak in kaart brengen en alle mankementen aan uw dak kunnen repareren. Op basis van de staat van uw dak en uw specifieke wensen voor uw dak geven wij u een duidelijke op maat gemaakte offerte. Enthousiast over de offerte, dan gaan we graag voor u aan de slag. Onze dakdekker maakt direct een afspraak voor de dakreparatie in Rotterdam met u.

Kosten dakreparatie in Rotterdam

Houdt rekening met verschillende factoren bij de berekening van de kosten voor de reparatie van uw dak. Dat zijn: de materialen, het uurloon van de specialist, het type klus en de regio. Hoeveel u totaal kwijt zult zijn is lastig te zeggen, maar de meeste dakdekkers hanteren een prijs per m³ van tussen de €100 en €300. Als blijkt dat er veel aan uw dak moet gebeuren kunt u ook voor dakrenovatie kiezen. Wij bekijken de opties met u.

Al uw dakproblemen snel, vakkundig en met garantie opgelost.

Plat dak repareren

Met meer dan 25 jaar ervaring en garantie op geleverd werk zit u bij Best Totaalonderhoud BV goed!

Een plat dak repareren houdt in dat er een scheur wordt gedicht met reparatie pasta, dat een deel bitumen wordt vervangen of dat een groter deel van de dakbedekking wordt vervangen. Onderdeel van de reparatie van uw dak is een grondige dakreiniging. Alle problemen worden dan zichtbaar en kunnen door onze dakspecialisten verholpen worden.

Reparatie aan hellend dak in Rotterdam

Een hellend dak repareren houdt in dat er dakpannen gerepareerd of vervangen worden of dat de onderliggende dakconstructie gemaakt moet worden. De dakdekker van Best Totaalonderhoud BV regelt het voor u. Een dakreiniging is ook belangrijk en voeren wij dus ook standaard uit. U kunt kosten besparen op uw dak door periodiek dakonderhoud uit te laten voeren. Daarmee voorkomt u problemen met uw dak en dus dakreparatie in Rotterdam.

Dak laten isoleren

Dakreparatie bij daklekkage

Een daklekkage ontdekt? Regel snel een dakspecialist. De dakdekkers van Best Totaalonderhoud BV zijn gespecialiseerd in platte en schuine daken. Een lek dak wordt vaak veroorzaakt door achterstallig onderhoud. Laat uw dak eens in de zoveel tijd onderhouden.

Dakdekker inschakelen bij dakreparatie in Rotterdam

Niet alleen het dak moet gerepareerd worden, maar ook de gevolgschade van het kapotte dak. Schakel snel een dakdekker in voor de dakreparatie in Rotterdam. De nokvorst vervangen of de dakbedekking van uw platte dak vernieuwen, geen klus is ons te gek. Stel uw vraag of plan een afspraak met ons in. Bel ons op 078 - 204 40 01 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier.

Lekkage schoorsteen
veilig dakisolatie aanbrengen
Dakbedekking leggen
Dak coaten in Rotterdam
Dakonderhoud Rotterdam

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na ontvangst van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

Best Totaalonderhoud BV

Duizendschoon 91

3344AJ Hendrik-Ido-Ambacht

KvK 58065830

Telefoon: 078 - 204 40 01

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring