Uw vertrouwde dakdekker in Rotterdam

Van dak tot goot: voor al uw dakwerkzaamheden vertrouwt u op Best Totaalonderhoud BV!

✓ Zeer snelle service

✓ Meer dan 25 jaar ervaring

✓ Garantie op geleverd werk

✓ Onderhoud, reparatie, aanleg

✓ Voor elke klus beschikbaar

Dakgoten in Rotterdam

Met meer dan 25 jaar ervaring en garantie op geleverd werk zit u bij Best Totaalonderhoud BV goed!

Dakgoten vervullen een belangrijke rol als onderdeel van uw dak. Bij een hellend dak vangt de goot al het hemelwater en bijbehorend vuil op. Het is belangrijk dat dit vervolgens goed wordt afgevoerd door de regenpijp. Voor allerhande werkzaamheden aan uw stelsel van dakgoten schakelt u in Rotterdam Best Totaalonderhoud BV in. Onze dakdekkers in Rotterdam kunnen bijvoorbeeld vuil verwijderen, lekkage oplossen, reparaties uitvoeren en u adviseren bij de aanschaf van nieuwe dakgoten. Als wij toch bij u op locatie zijn kunnen wij ook uw gehele dak aan een dakinspectie onderwerpen.

Dak laten isoleren

Mogelijkheden voor dakgoten

Er worden diverse materialen gebruikt voor de dakgoot. Veelvoorkomend is de zinken of kunststof dakgoot, maar ook aluminium, koper of roestvrij staal kunnen worden gebruikt. Zink als materiaal is in het verleden dé standaard geweest. Tegenwoordig is er echter ruime keuze uit andere materialen en vormen. Voor ieder type dakgoot zijn voor- en nadelen aan te wijzen. Waar kunt u zelf op letten bij de keuze voor een specifiek type dakgoot?


  • De prijs/kwaliteit verhouding
  • De levensduur van de dakgoot
  • Bestand tegen ieder weertype?


Wilt u weten welk type dakgoot het meest geschikt is voor uw woonsituatie?  Neem dan contact op met onze dakdekkers! Wij voorzien u van deskundig advies zodat u het juiste product kunt aanschaffen. Vervolgens kunnen wij u ook van dienst zijn met het plaatsen van de dakgoten in Rotterdam.

Al uw dakproblemen snel, vakkundig en met garantie opgelost.

Dakgoot repareren in Rotterdam

Met meer dan 25 jaar ervaring en garantie op geleverd werk zit u bij Best Totaalonderhoud BV goed!

Kapotte dakgoten in Rotterdam laat u door Best Totaalonderhoud BV repareren. In het geval van een kapotte dakgoot kunnen wij snel ter plaatse zijn om uw probleem op te lossen. Scheuren of rotting in uw goten kunnen voor veel ellende zorgen. Er is dan op korte termijn dakgoot reparatie nodig. Schakel bij een dakreparatie Best Totaalonderhoud BV in. Wij staan voor u klaar in Rotterdam.


Wat veroorzaakt zulke schade? Meestal zijn ophoping van vuil of bladeren de grote boosdoener. Hierdoor treedt verstopping op en kan het water geen kant op. Uw goten en dak kunnen gaan rotten en het water zal uw woning binnendringen. Daklekkage en schade aan uw goot kunnen voorkomen worden door regelmatig onderhoud. Het is erg belangrijk om uw dakgoot schoon te houden. Wij voeren voor u zowel onderhoud als reparaties uit aan uw goten.

Dakdekker op het dak
Dakbedekking leggen

Dakgoten vervangen

Het vervangen van uw complete dakgoten in Rotterdam is voor Best Totaalonderhoud BV geen probleem. Bij een lekkage van de dakgoot stellen we soms dermate vergevorderde schade  vast dat vervanging van de complete dakgoot de voorkeur geniet boven herstel van een klein gedeelte van de dakgoot. U kunt dan kiezen voor nieuwe dakgoten van duurzaam materiaal. Zo bent u langere tijd verzekerd van een optimale afwatering vanaf uw dak.


Bel ons via 078 - 204 40 01 voor meer informatieve over werkzaamheden aan uw dakgoot in Rotterdam. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Lekkage schoorsteen
veilig dakisolatie aanbrengen
Dakbedekking leggen
Dak coaten in Rotterdam
Dakonderhoud Rotterdam

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na ontvangst van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

Best Totaalonderhoud BV

Duizendschoon 91

3344AJ Hendrik-Ido-Ambacht

KvK 58065830

Telefoon: 078 - 204 40 01

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring