Dakgoten in Rotterdam

De dakgoot vervult een belangrijke rol als onderdeel van uw dak. Bij een hellend dak vangt de goot al het hemelwater en bijbehorend vuil op. Het is belangrijk dat dit vervolgens goed wordt afgevoerd door de regenpijp. Voor allerhande werkzaamheden aan uw stelsel van dakgoten schakelt u in Rotterdam Best Totaal Onderhoud in. Onze dakdekkers kunnen bijvoorbeeld vuil verwijderen, lekkage oplossen, reparaties uitvoeren en u adviseren bij de aanschaf van nieuwe dakgoten.

Welk type dakgoot?

Grote kans dat uw woning is uitgerust met dakgoten van zink. Dit materiaal is in het verleden dé standaard geweest. Tegenwoordig is er echter ruime keuze uit andere materialen en vormen. Voor ieder type zijn verschillende voor- en nadelen aan te wijzen. Wilt u weten welk type dakgoot het meest geschikt is voor uw woonsituatie? Neem dan contact op met onze dakdekkers! Wij voorzien u van deskundig advies zodat u het juiste product kunt aanschaffen. Vervolgens kunnen wij u ook van dienst zijn met het plaatsen van de dakgoten in Rotterdam.

Dakgoten repareren

In het geval van een kapotte dakgoot kunnen wij snel ter plaatse zijn om uw probleem op te lossen. Scheuren of rotting in uw goten kunnen voor veel ellende zorgen. Er is dan op korte termijn dakgoot reparatie nodig.

Wat veroorzaakt zulke schade? Meestal zijn ophoping van vuil of bladeren de grote boosdoener. Hierdoor treedt verstopping op en kan het water geen kant op. Uw goten en dak kunnen gaan rotten en het water zal uw woning binnendringen. Daklekkage en schade aan uw goot kunnen voorkomen worden door regelmatig onderhoud. Het is erg belangrijk om uw dakgoot schoon te houden. Wij voeren voor u zowel onderhoud als reparaties uit aan uw goten.

Uw dakgoot vervangen

Het vervangen van uw complete dakgoten is voor Best Totaalonderhoud geen probleem. Vervanging van de oude goot is de enige optie wanneer beschadiging en rotting in een te vergevorderd stadium zijn. In sommige gevallen is de dakgoot vervangen een betere optie dan repareren. U kunt dan kiezen voor nieuwe dakgoten van een duurzamer materiaal.

Bel ons via 010 - 798 00 48 voor meer informative over werkzaamheden aan uw dakgoot in Rotterdam. Of neem online contact met ons op.