Dakbedekking hellend dak Rotterdam

Bouwt u een woning met een hellend dak? Dan zal de woning naar alle waarschijnlijkheid worden voorzien van dakpannen. De dakpan is de meest voorkomende soort dakbedekking voor een hellend dak. Dakpannen leggen was vroeger een standaardklus voor de dakdekker, maar tegenwoordig wordt het leggen van een pannendak steeds meer specialistenwerk, waarbij de juiste afwerking essentieel is.

In Rotterdam en omgeving kunt u voor een pannendak de hulp inschakelen van ons dakdekkersbedrijf. Onze ervaren dakdekkers weten raad met iedere pan. Ook als u uw hellende dak wilt voor zien van andere dakbedekking kunt u op ons rekenen.

Dakpannen Rotterdam

De dakpan is de meest gebruikte dakbedekking voor hellende daken. Dakpannen zijn er van klei, beton of leien en in vrijwel iedere denkbare kleur. Vindt u levensduur heel belangrijk? Kies dan voor de keramische dakpan, deze heeft een levensduur van 50 tot zelfs 100 jaar! Ook dakshingles (bitumen shingles of bitumen leien genoemd) zijn mogelijk als dakbedekking voor een hellend dak, deze zijn als het ware de imitatievorm van een echt leien dak.

Mogelijkheden in dakpannen

Dakpannen zijn de laatste decennia sterk geëvalueerd. De meest basic vorm van een dakpan is de kleidakpan, welke op veelal oudere woningen nog vaak te zien is. Daarnaast zijn er ook beton- en tegelpannen mogelijk. De tegelpannen zijn over het algemeen vlak, zonder golving. De betonpannen hebben wel een mogelijkheid om te golven én zijn in meerdere varianten verkrijgbaar. Tot slot kiest u nog voor leipannen. Deze zorgen voor meer verzorgde uitstraling en zijn van een stevige kwaliteit. Wij kunnen voor u zowel dakpannen leggen als vervangen.

Geen hellend dak, maar wel een plat dak? Ook voor dakbedekking plat dak schakelt u ons in!

Dakbedekking hellend dak laten plaatsen in Rotterdam

Bent u op zoek naar een nieuwe bedekking van het hellend dak? Dan staan wij in de regio Rotterdam klaar met diverse hoogwaardige oplossingen. Wij zorgen voor een stevig fundament, secure plaatsing en de juiste afwerking, waardoor u gegarandeerd jaren plezier heeft van uw dak. Neem vandaag nog contact met ons op! U kunt ons bellen op 078 - 204 40 01 of het contactformulier invullen.