Dakdekkersbedrijf Rotterdam

Heeft u een Dakdekkersbedrijf in Rotterdam nodig? Voor alle werkzaamheden op het gebied van dakwerk in Rotterdam en omgeving kunt u bij de dakdekkers van Best Totaalonderhoud BV terecht. Het dak vervult een belangrijke functie voor uw huis en bij problemen of vragen wilt u direct kunnen rekenen op professionele service; wij staan dan graag voor u klaar. Waarbij helpen wij u verder?

Dakdekkersbedrijf Rotterdam service

Zo verzorgen wij dakreparaties bij daklekkage, dakonderhoud, nieuwe dakbedekkingen en dakisolatie. Bij iedere klus profiteert u van de deskundigheid en vakkundigheid van onze dakdekkers. Wij komen graag eens bij u langs om uw pand te inspecteren. Hierna kunnen we u van uitgebreid advies voorzien of een vrijblijvende offerte opstellen. Wilt u graag advies op maat en kwalitatief hoogwaardig dakwerk? Schakel dan de hulp in van uw dakdekkersbedrijf in Rotterdam en omgeving.

Dakdekkersbedrijf mogelijkheden

Naast het dakwerk van onze dakdekkers kunnen wij u ook helpen en ondersteunen op een aantal andere gebieden. Zo verzorgen wij ook koper-, lood- en zinkwerk. Daarmee zijn wij ook in staat om bijvoorbeeld:

• Uw bestaande dakgoten te vervangen
• Koper en zink als dakbedekking aan te brengen
• Afdekkappen van koper en zink aan te brengen
• Het spouwlood te vervangen door nieuw lood
• Lood aan te brengen in de gevel door middel van inslijpen
• Loden plakplaten te plaatsen
• Aanbrengen lood schoorsteen

Bij acute lekkages of een vermoeden van problemen op of rond uw dak kunt u ons ook bereiken! Zo verzorgen wij ook een dakinspectie waarmee mogelijke euvels in een vroeg stadium worden gedetecteerd en hersteld. Ook wij willen liever voorkomen dan genezen.

Dakdekkersbedrijf Rotterdam contact

Wilt u dakdekkersbedrijf Rotterdam inschakelen? Onze dakdekkers verzorgen het dakwerk voor zowel bestaande als nieuwe bouw. Daarnaast ondersteunen we naast particulieren ook graag bedrijven in Rotterdam en omgeving. Meer weten over onze directe mogelijkheden? Neem dan contact op met Best Totaalonderhoud BV. Of bel met 078 - 204 40 01.